Punapääoma suli jo!

Hannu Koivisto kertoo mielipiteenään KySa 11.7. Vasemmistoliiton olevan liian oikealla. Tähän minulla ei juurikaan ole arvion sanaa, mutta pakostakin herää ajatus siitä, että tässä Vasemmistoliitto vain jatkaa SKP:n 1980-luvun lopunseikkailuja, joiden seurauksena puolue meni vararikkoon 1992, etsien tietään viherhippien seassa.

Sen sijaan en pidä rinnastuksesta, jossa Perussuomalaiset rinnastetaan fasisteihin. Fasistien totalitäärisyys tuo enemminkin mieleeni juurikin Kommunistit.

Jäsenistömme keskuudessa on tehty ulkopuolisen tahon  toimesta usampikin tutkimus, jossa on tyydytetty yhteiskunnallista uteliaisuutta keitä me oikein olemme. Viimeisessä tuloksena oli  puoluekentänkeskustaa hieman vasemmalle puolelle sijoittuva arviointi. Hyvinkin maltillista porukkaa kaikenkaikkiaan. Muutamat värikkäät lausunnot eivät tee meistä fasismiin mitenkään rinnastettavaa poliittista ryhmittymää. Tutkimuksia ei vain ole oikein laajasti julkaistu, tulokset kun eivät ruoki kuvaa tahdottuun suuntaan.

Perussuomalaiset ovat vielä nuori puolue, tottumattomuus ja kilpailu media huomiosta on varmasti saanut aikaan lausuntoja, joiden sisältö on heikkotasoinen. Mutta me emme siitä masennu, sadat Perussuomalaiset vastuulliset tekijät rakentavat puoluettamme ja tekevät yhdessä muiden poliittisten ryhmittymien kanssa yhteistyötä, unohtamatta omaa itseämme, yhteiseksi hyödyksi. Me kannamme vastuuta ja kasvamme itse siinä mukana. Kehityksemme ja kasvumme on ollut nopeaa, monet uudet ihmiset ovat astuneet suuriin saappaisiin, kehitys ottaa aikansa, mutta se on vääjäämätöntä.

Arvostuksemme ja kunnioituksemme Suomea kohtaan on suuri, olemme isänmaallisia ja asetamme etusijalle aina Suomalaiset, sen voi tehdä ilman vanhahtavaa Nationalismia. Me Perussuomalaiset kerromme asiat niiden oikeilla nimillä, joskus se sattuu. Tämä on nähty mm. maahanmuuttoon liittyvissä kysymyksissä. Olemme ottaneet esille muitakin kysymyksiä, mutta valitettavasti ne eivät ole saaneet samaa huomiota julkisuudessa. Puolueemme jakaa mielipiteitä ja aiheuttaa keskustelua, se on hyvä asia aikana, jolloin muita ei tahdo pullamössöstä toisitaan kunnolla erottaa.

Sen sijaan Kommunistisen liikkeen satavuotinen kehitys ei päätä huimaa. Jäljet ovat matkailevien ihmisten ulottuvissa hyvinkin. Virosta voi kysyä vielä useammalta vanhemmalta ihmiseltä omalla kielellämme, millaista se Työväen paras oikein oli. Kommunismin suurimmat saavutukset ovatkin  väkivalta,  orjuutus ja ihmisoikeuksien polkeminen. On helppo sanoa, Perussuomalaiset eivät ole tälläisellä työväestön asialla. Työ luo hyvinvointia, pääomalla tehdään työtä tukevia investointeja poliittisten olosuhteiden niin salliessa. Yhteisomistukseen perustuvassa utopiassa kukoistaa vain laiskuus ja tuottamattomuus.