Krittisyyttä ei rasismia

Ylen kymenlaakson 8.1 uutisissa kerrottiin Kouvolan vastaanottokeskussuunnitelmien herättämästä keskustelusta. Poliisikin on ilmoittanut keräävänsä tietoja rasistisesta käyttäytymisestä mm nettipalstoilta.  Mutta, Maassa maan tavalla on Perussuomalaisten mielestä ainoa kestävä lähtökohta, jolla maahanmuuttajia koskevia asioita pitää lähestyä. Maahanmuuttopolitiikkan tulee olla vastuullista, lähtökohtana ”maassa maan tavalla”, aktiivisena haluna työllistyä ja sopeutua.

 

Integroituminen onnistuu vain jos tänne tuleville pyritään järjestämään tehokkaasti ja nopeasti koulutusta ja työtä. Resurssit pienet, tarkoituksenmukaista ei ole ottaa ihmisiä maahan työvoimareserviksi nostamaan tukiaisia, heikentäen yhteiskunnallista moraalia ja tasa-arvoa. Suomen maahanmuuttopolitiikasta on tullut punavihreä poliittisen korrektiuden suojissa lymyävä puuhamaa, josta ei saa sanoa mitään. Jos sanoo ja nostaa kissan pöydälle, se on rasismia ja poliisi seurailee ollakseen jyvällä. Uskomatonta, keskustelu ja ongelmista puhuminen niiden korjaamiseksi ei ole rasismia, vaan vastuullista politiikkaa asioiden parantamiseksi. Suomessa nyt sentään joitakin perusoikeuksia on, kuten sananvapaus.

 

Rasismi väkivaltaisine ilmentymineen ja nettipalstoineen on aivan muuta, ja sitä me perussuomalaiset emme hyväksy. Todellista hätää pakoon lähteneitä autetaan, mutta joukosta on seulottava ns. perusteettomat pakolaiset , joita on ollut esim vuonna 2005 n. 1300 kappaletta, tämä määrä näet keskuksista ihmisiä katosi. Kukaan todellinen pakolainen ei pakene vastaanottokeskuksesta. Myös maassamme rikoksen tehneet tulisi karkoittaa takaisin kotimaahansa.

 

Monet kehitysmaat eivät ole kehittyneet parempaan vaikka apua on virrannut  ja kansalaisia näistä maista on siirretty muualle kymmeniä vuosia, suuri osa varoista meneebyrokratiaan, matkoihin ja kokouksiin. Globaalia maahanmuuttoa pitäisi alkaa käsittelemään jo laajemmin kuin yhden kansan tai muutaman valtion näkökulmasta. Epäsuotuisat elinolot ja politiikka ajaa ihmisiä liikkeelle. Politiikalle voimme jotakin tehdä, mutta onko järkevää siirtää ihmisiä ylikansoitetulta alueilta edelleen, vai olisiko syytä miettiä, alkaako pallomme kenties olla jo täynnä? Rajallisessa tilassamme, ei voi olla rajatonta kasvua. Mielestäni tämänkin asian voi kytkeä osaksi jopa ilmastonmuutosta, kuluttaminen ei meitä tuhoa, vaan kuluttajien määrä.